Perníčková ovesná kaše

Zdravá snídaně nejen na vánoční dny.                                                                              

perníčková ovesná kaše

RECEPT (na 2 porce nebo 1 hodně velkou:

80 g ovesných vloček 
15 g práškového arašídového másla (nebo klasického)
40 g ricotty
30 g čokoládového proteinu 
1 lžička kakaa
Perníkové koření podle chuti (já navrch přisypala ještě trochu skořice)
Voda
Případně sladidlo pro doslazení (já dala čekankový sirup)
 

POSTUP: 
Do hrnce dáme vodu, přisypeme ovesné vločky spolu s práškovým arašídovým máslem, proteinem, kakaem a kořením, případně sladidlo, promícháme a přidáme ricottu. Metličkou mícháme do zhoustnutí
 

NUTRIČNÍ HODNOTY (na 1 porci):
290 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 35 g z toho cukry 3 g
Tuky 6,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 2 g
Vláknina 9,3 g

Uvedené hodnoty jsou pouze orientační!
 
 
Recept i fotografii připravila Verča z Jídlem ke zdraví.

Přidejte si také do košíku

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení