Milovníci banánu a hořké čokolády - pozor.
RECEPT:
1 banán
1 lžíce rýžové mouky
2 lžičky arašídového másla
1 lžíce vanilkového proteinu (můžete místo něj dát rýžovou mouku a víc přisladit)
1 lžička javorového sirupu
2 bílky nebo 1 vejce
3 g kypřícího prášku
Použitá čokoláda: jakákoli z kategorie hořkých čokolád.
POSTUP:
Banán vidličkou rozhňahňáme, smícháme s bílky a javorovým sirupem, přidáme arašídové máslo, rýžovou mouku, vanilkový protein a kypřící prášek, dáme do formičky a do mikrovlnky na 3 minuty nebo do trouby aspoň na 15 minutek. Na vrch polít hořkou čokoládou a posypat oříšky.
NUTRIČNÍ HODNOTY:
468 kcal
Bílkoviny 36 g
Sacharidy 55 g z toho cukry 23 g
Tuky 9 g z toho nasycené mastné kyseliny 3 g
Vlákniny 3 g
Uvedené hodnoty jsou pouze orientační!
Bílkoviny 36 g
Sacharidy 55 g z toho cukry 23 g
Tuky 9 g z toho nasycené mastné kyseliny 3 g
Vlákniny 3 g
Uvedené hodnoty jsou pouze orientační!
Recept i fotografii připravila Verča z Jídlem ke zdraví.