Mozzarelová buchta

Minimum cukru, žádná mouka, prostě jen spousta bílkovin! To je tahle skvělá mozzarelová buchta.                                                                

mozzarelová buchta

RECEPT:
60 g mozzarelly light
1 vejce
60 g čokoládového proteinu
2 lžičky kakaa
15 g hořké čokolády
1 lžička kokosového oleje
60 ml mléka
1 kapička javorového sirupu 


POSTUP: 
V mixéru rozmixujeme vejce společně s mozarrelou na kaši, kterou si přelijeme do mističky a přidáme čokoládový protein s kakaem. Na pánvičce si rozpustíme hořkou čokoládu společně s kokosovým olejem, pořádně promícháme a přidáme ke směsi. Můžeme (ale nemusíme) kápnout trochu sladila a pak zředíme mlékem, mně to vyšlo zhruba na 60 ml. Směs jsem dala do malinké kulaté keramické formičky, kterou jsem předem vytřela trochou kokosového oleje a vysypala rýžovou moukou. Pekla jsem na 180° cca 20 minutek, pak jsem vyklopila z formy, nakydala pudink a rovnou zbaštila.
 

NUTRIČNÍ HODNOTY:
596 kcal
Bílkoviny 72 g
Sacharidy 15 g z toho cukry 11 g
Tuky 28 g z toho nasycené mastné kyseliny 17 g
Vláknina 4 g

Uvedené hodnoty jsou pouze orientační!
 
 
Recept i fotografii připravila Verča z Jídlem ke zdraví.

Přidejte si také do košíku

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení