Krémová ovesná kaše

Ovesná kaše, připravená namísto mléka pouze z vody, která se vám díky tvarohu a riccotě bude rozplývat na jazyku.

krémová ovesná kaše 

RECEPT:
65 g ovesných vloček 
Voda
50 g tvarohu odtučněného
10 g ricotty
10 g arašídového másla 
1 tabletka stévie

Použitá čokoláda: Johnny Doodle - hořká čokoláda se slaným fondánem


POSTUP:
Pro nejlepší konzistenci doporučuji vločky rozmixovat, ale je to krok navíc, který není nutný. V kastrolu na zapnutém sporáku smícháme vločky s vodou (množství podle požadované konzistence) a přihodíme tabletku stévie, kterou necháme rozpustit. Poté vmícháme ricottu, tvaroh a arašídové máslo a mícháme spolu do zhoustnutí. No a dokonalost je na světě.

 
NUTRIČNÍ HODNOTY:
354 kcal
Bílkoviny 18 g
Sacharidy 48 g z toho cukry 3,6 g
Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Vláknina 5,5 g


Uvedené hodnoty jsou pouze orientační!

 

Recept i fotografii připravila Verča z Jídlem ke zdraví.

Přidejte si také do košíku

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení