Krémová ovesná kaše

Ovesná kaše, připravená namísto mléka pouze z vody, která se vám díky tvarohu a riccotě bude rozplývat na jazyku.

krémová ovesná kaše 

RECEPT:
65 g ovesných vloček 
Voda
50 g tvarohu odtučněného
10 g ricotty
10 g arašídového másla 
1 tabletka stévie

Použitá čokoláda: Johnny Doodle - hořká čokoláda se slaným fondánem


POSTUP:
Pro nejlepší konzistenci doporučuji vločky rozmixovat, ale je to krok navíc, který není nutný. V kastrolu na zapnutém sporáku smícháme vločky s vodou (množství podle požadované konzistence) a přihodíme tabletku stévie, kterou necháme rozpustit. Poté vmícháme ricottu, tvaroh a arašídové máslo a mícháme spolu do zhoustnutí. No a dokonalost je na světě.

 
NUTRIČNÍ HODNOTY:
354 kcal
Bílkoviny 18 g
Sacharidy 48 g z toho cukry 3,6 g
Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Vláknina 5,5 g


Uvedené hodnoty jsou pouze orientační!

 

Recept i fotografii připravila Verča z Jídlem ke zdraví.

Přidejte si také do košíku